Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, ecdadımızın bağımsızlığı ve onuru için hiçbir dünyevi güç karşısında eğilmeyeceğini tüm dünyaya göstererek büyük fedakarlıklarla kurduğu Cumhuriyet’in 97. yılının kutlu olmasını diledi.

“Millet olarak şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından olan Cumhuriyet’in ilan edilmesinin 97. yılını coşkuyla kutluyoruz.

Ecdadımız, varlığına kast eden müstevlilere karşı birlik ve dayanışma ruhuyla mücadele etmiş, kanını dökmüş, canını vermiş; bağımsızlığı ve onuru için hiçbir dünyevi güç karşısında eğilmeyeceğini tüm dünyaya göstererek büyük fedakarlıklarla kurduğu Cumhuriyet’i bizlere emanet bırakmıştır.

Gelecek bizim, gelecek aziz milletimizindir.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlarken; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Harbi’nin kazanılmasına ve Cumhuriyet’in kuruluşuna öncülük eden tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum. Vatan topraklarının her karışında kanı ve alın teri olan tüm ecdadımıza, şehitlerimize, gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum.”

Facebookta Paylaş