BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM

Açıklama: Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla Milli Dayanışma kampanyasını başlattı. Belediye Başkanımız Metin DAĞ 3 aylık maaşını bağışlayarak destek verdi.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 31 Mart 2020
Geçerli Tarih: 05 Haziran 2020, 18:43
Site: TAŞPINAR BELEDİYESİ
URL: http:/www.taspinar.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=436

Korona virüsü dünya genelinde etkisini göstermeye devam ediyor. Türkiye'de virüsle mücadele hem tıbbi, hem ekonomik hem de sosyal yönleriyle sürüyor. "Evde Kal" ve "Hayat Eve Sığar" sloganlarıyla virüsün yayılması engellenmeye çalışılırken bir yandan da salgının ekonomi dünyasında etkilerinin en aza indirilmesi için çaba gösteriyor. Özellikle salgın nedeniyle faaliyetini durduran iş kollarında çalışanlara ve diğer ihtiyaç sahibi kimselere gelir yaratılmasına yönelik destek bu noktada önemli hale geliyor. İşte bu kapsamda   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla Milli Dayanışma Kampanyası başlattı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 aylık maaşını bağışlayarak başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Milli Dayanışma kampanyasına Başkanımız Metin DAĞ'da 3 aylık maaşını bağışlayarak destek verdi.