BAŞKANIN 'TIP BAYRAMI' MESAJI

Açıklama: Belediye Başkanımız Metin DAĞ, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 14 Mart 2020
Geçerli Tarih: 29 Mart 2020, 21:10
Site: TAŞPINAR BELEDİYESİ
URL: http:/www.taspinar.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=432

Başkan Metin DAĞ mesajında, hekimlerin ve tüm sağlık görevlilerinin memleketin her köşesinde, her türlü koşullar altında insan ve toplumun ihtiyaçları doğrultusunda çalıştığını belirtti. Hayatın her döneminde insana hizmet eden hekimlerin kutsal ve onurlu bir görevi yerine getirdiklerini vurgulayan Başkan, "Sağlık alanında gece gündüz her yerde, her koşulda büyük özveriyle, heyecanla görev yapan, kendisini "insana hizmet" ilkesine adamış doktorların ve sağlık personelinin bütün çabası hastalanan bütün insanları en hızlı şekilde sağlığına kavuşturmak, aynı zamanda sağlıklı olan insanların da sağlığını korumaktır. Bu hizmet alanında emeği geçenleri saygıyla anıyor, sağlıklı bir toplum ve sağlıklı bir Türkiye dileğiyle, Başta Taşpınar Beldemizde görev yapan doktorlarımız, hemşirelerimiz, ebelerimiz olmak üzere bütün sağlık çalışanlarının "Tıp Bayramını" kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.