DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Açıklama: Taşpınar Belediyesi vatandaşların toplu olarak kullandıkları alanlarda ve toplu ulaşım araçlarında bulaşıcı hastalıklara karşı tedbir alıyor.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 12 Mart 2020
Geçerli Tarih: 29 Mart 2020, 21:09
Site: TAŞPINAR BELEDİYESİ
URL: http:/www.taspinar.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=431

TAŞPINAR BELEDİYESİ BULAŞICI HASTALIKLARA KARŞI TEDBİR ALIYOR

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Metin DAĞ’ın talimatları ile Halk sağlığını korumak ve bulaşıcı hastalıkların önüne geçmek için dezenfeksiyon çalışmalarını artıran Taşpınar Belediyesi ekipleri, beldemizde kullanılan toplu taşıma araçlarında ve toplu kullanım alanlarında ilaçlama çalışması yaptı.

İnsan sağlığına zararlı tüm bakteri ve virüslerin yayılmasını engellemek için başlatılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Metin DAĞ; ‘’Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Halkımıza temiz ve hijyenik ortamlar sunabilmek için büyük titizlik gösteriyoruz. Öğrenci servislerinde ve işçi servislerinde yaptığımız kapsamlı dezenfeksiyon çalışması ile öğrencilerimizin ve işçilerimizin sağlığını olumsuz yönde etkileyecek virüs ve bakterilerin yayılmasını önleyeceğiz’’ dedi..