Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun

Açıklama: Taşpınar Belediye Başkanımız Metin DAĞ Ramazan ayının habercisi olan üç ayların başlaması ile ilgili bir mesaj yayınladı.
Kategori: Milli Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 27 Şubat 2020
Geçerli Tarih: 29 Mart 2020, 20:48
Site: TAŞPINAR BELEDİYESİ
URL: http:/www.taspinar.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=427

Başkan Metin DAĞ mesajında, “Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içerisine alan, bereket ve huzur dolu günlerin başlangıcı olan üç ayları idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu aylar maneviyatın ve dini duyguların yoğunluk kazandığı, dayanışma, yardımlaşma, merhamet hislerimizin en üst noktaya ulaştığı, iyiliklerin ve güzelliklerin arttığı önemli ve özel zamanlardır.

Ayrıca üç ayların içerisinde yer alan kandil geceleri, hatalarımızdan ders çıkarma, günahlarımızdan arınma fırsatı bulacağımız, birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz mübarek gecelerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek üç aylarını tebrik eder; bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğe, barış ve huzura vesile olmasını dilerim.” dedi.