Başkan Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Açıklama: Belediye Başkanımız Metin DAĞ soğuk havaların yaşandığı kış günlerinde sokak hayvanlarını unutmadı.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 17 Ocak 2020
Geçerli Tarih: 24 Şubat 2020, 01:37
Site: TAŞPINAR BELEDİYESİ
URL: http:/www.taspinar.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=423

BAŞKAN METİN DAĞ, SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Belediye Başkanımız Metin DAĞ soğuk havaların yaşandığı kış günlerinde sokak hayvanlarını unutmadı. Başkan; soğuk havaların yaşandığı bu günlerde kar yağışının ardından yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına yiyecek verdi.

Başkanımız sokak hayvanlarını kendi elleriyle besledi. Kar yağışının ardından yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için tüm vatandaşların duyarlı olmasını ifade eden Başkan, “Ulaşamadığımız hayvanların yaşam koşullarını kolaylaştırmak için tüm vatandaşlarımızın duyarlı olacağını ümit ediyorum. Hep birlikte duyarlılık göstererek bu zor hava şartlarında bizlerin en sadık ve sessiz dostlarını unutmayalım lütfen’’ dedi.