Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Açıklama: Belediye Başkanı Metin DAĞ yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 30 Aralık 2019
Geçerli Tarih: 24 Şubat 2020, 01:25
Site: TAŞPINAR BELEDİYESİ
URL: http:/www.taspinar.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=418

BELEDİYE BAŞKANI METİN DAĞ’IN YENİ YIL MESAJI "

Belediye Başkanı Metin DAĞ yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Metin DAĞ mesajında; "2020 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket ve mutluluk için yeni bir başlangıç olmasını temenni etti.”

"2020 yılında da Dünya da Halısıyla ünlü Taşpınar’ımızın ekonomik, sosyal ve kültürel alanda daha çok gelişmesi, kalkınması için her zaman ve her platformda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hedeflerimizi gerçekleştirmenin ve vatandaşlarımıza daha fazla hizmet üretmenin gayreti içerisinde olacağız. Halkımızdan aldığımız güç ve destekle Taşpınar 'da yeni ufuklar açma konusundaki azim ve kararlılığımızı daima sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2020 yılının ülkemize, vatandaşlarımıza ve tüm Taşpınar’lı hemşehrilerime huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.