TAŞPINAR MEHMETÇİK İÇİN TOPLANDI

Açıklama: "DUALARIMIZ ASKERLERİMİZLE" Taşpınar Kasabamızda bugün Cuma namazı çıkışında Belediye önünde bir araya gelerek Mehmetçiklerimiz için dua edildi ve asker selamı gönderildi.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 18 Ekim 2019
Geçerli Tarih: 24 Şubat 2020, 02:56
Site: TAŞPINAR BELEDİYESİ
URL: http:/www.taspinar.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=407

Taşpınar'dan Mehmetçiklerimize selam gönderdik.

"DUALARIMIZ ASKERLERİMİZLE"

Belediye Başkanı Metin Dağ tarafından düzenlenen programda, Halkımız Cuma namazı çıkışında Suriye sınırlarında Barış Pınarı Harekatında mücadele eden askerlerimiz için dua ettiler. Asker selamı verdiler. Kalplerinin gönüllerinin dualarının askerlerimizle olduğunun mesajını verdiler.
 Başkan Metin Dağ yaptığı konuşmada; "Gönüllerimiz, kalplerimiz askerlerimizle birliktedir. Biz Türkiyeyiz. Bu ülke toprakları üzerinde biriz beraberiz. Türk’ün gücünü tüm dünya ülkeleri görecek. Taşpınarlılar olarak bu mübarek günde Mehmetçiklerimize el açıp dua ettik. Onları muzaffer kılmak için asker selamı gönderdik” dedi.
🇹🇷 #BizTürkiyeyiz
🇹🇷 #BarışPınarıHarekatı

Sınır ötesinde BARIŞ PINARI HAREKATINI sürdüren kahraman mehmetçiklerimize destek vermek üzere 7’den 70’e Taşpınar’lı vatandaşlarım bir bütün oldu. Hep beraber kahraman askerlerimize selam gönderdik.

Tek bir çağrımızla meydanı dolduran tüm hemşehrilerimize desteklerinden dolayı yürekten teşekkür ederim.