Taşpınar'a Mesire Alanı Yapılıyor

Açıklama: Uzartık mevkinde yapımına başladığımız Mesire Alanı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 12 Mayıs 2019
Geçerli Tarih: 23 Ağustos 2019, 05:16
Site: TAŞPINAR BELEDİYESİ
URL: http:/www.taspinar.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=394

MESİRE ALANI PROJE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çevre dostu bir belediye olarak, insan ile doğa arasında bozulan ilişkiyi düzelten ve kentsel yaşam koşullarının iyileştirilmesinde önemli bir role sahip olan yeşil alanları korumak ve kentin nefes alabileceği yeşil alan miktarını artırmak için projeler yeni üretiyoruz. Bu projeler içinde insanların nefes almasını sağlayan, sosyal etkileşimler ve toplumsal birliktelikler için katkı sağlayan önemli mekanlar olan parklar ve mesire alanları önemli bir yer tutmaktadır.

Taşpınar Beldemizin Uzartık mevkiinde yaptığımız çalışmalardan biri olan Rekreasyon Projesi yaparak halkımızın hizmetine sunacağımız Mesire Alanı çalışmasıdır.

Mesire Alanı Projemizi en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.
#MemleketİşiGönülİşi
#HerşeyTaşpınarİçin