Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Açıklama: Belediye Başkanımız Cihan YÜKSEL, Yeni yıl mesajında 2018 yılının tüm Taşpınar halkına; sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 28 Aralık 2017
Geçerli Tarih: 14 Ağustos 2018, 13:39
Site: TAŞPINAR BELEDİYESİ
URL: http:/www.taspinar.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=344

Bir yılı daha uğurlarken 2018 yılına girmenin, sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu ve yeni başlangıçlarla, aydınlık yarınlara ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

2018 yılında Beldemizin her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Beldemizin  gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir. Her yeni yıl yeni bir başlangıçtır.

Yeni yılın Taşpınar Beldemize huzur ve güven getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, mevcut birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum. 2018 yılında da, Taşpınar Beldemize ve değerli halkımıza hizmet edecek olmaktan mutluluk duymaktayım.

Yeni yılın Beldemize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini Yüce Allah’ tan temenni ederek, bu vesile ile tüm halkımızı saygı ve sevgilerimle selamlarım”

YENi YILINIZ KUTLU OLSUN

Cihan YÜKSEL