Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

Açıklama: Başkan Cihan YÜKSEL (29 Kasım 2017 Çarşamba) Mevlid Kandili olması nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, Taşpınar halkının, Ülkemizin ve İslam aleminin gecesini tebrik etti.
Kategori: Dini Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 28 Kasım 2017
Geçerli Tarih: 14 Ağustos 2018, 13:37
Site: TAŞPINAR BELEDİYESİ
URL: http:/www.taspinar.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=342

Kandiliniz Mübarek Olsun

Mevlid Kandili 29 Kasım 2017 Çarşamba akşamı idrak edilecek. Mevlid Kandili Alemlere rahmet olarak yaratılan yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa'nın (S.A.V) dünyaya teşrif ettiği gece.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in doğumu vesilesiyle kutladığımız bir Mevlid Kandili’ne daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Mevlid Kandili, Peygamber Efendimiz’in tüm zamanlara hitap eden ve insanlığa yol gösteren evrensel mesajlarını değerlendirmemiz açısından önemli bir gündür.

Mübarek gece olan Mevlid Kandilinin tüm dünyada barışa, huzura ve refaha vesile olmasını diliyor; hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyorum.

Cihan YÜKSEL