Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

Açıklama: 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun. Kasabamızda görev yapan tüm ve diğer tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyorum.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 22 Kasım 2017
Geçerli Tarih: 21 Ekim 2018, 11:17
Site: TAŞPINAR BELEDİYESİ
URL: http:/www.taspinar.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=340

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.
Ürünü İnsan olan Öğretmenlik mesleği sabır, fedakarlık, feragat ve sevgi mesleğidir" Atatürk’ün Türk milletine hedef olarak gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmak, hatta ötesine geçmek, ancak Atatürk’ün çerçevesini çizdiği 'Fikri Hür, Vicdanı Hür, İrfanı Hür' nesillerin yetişmesiyle mümkündür. Çünkü gelişmenin ve ilerlemenin esası olan eğitim ve öğretim sistemimizin temel unsurları çağdaş eğitim ve bu eğitim için her türlü fedakârlığı yapan, mesleğini seven, idealist öğretmenlerimizdir. Ulu Önder Atatürk’ün öğretmenlere 'Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır' derken öğretmenlik mesleğinin kutsallığına işaret ettiği gibi, sorumluluğunun da büyük olduğunu vurgulamaktadır. Bilim ve teknolojinin baş döndürücü bir hızla geliştiği dünyamızda, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın bilgi ve teknolojisiyle yetişmelerinde, evrensel değerler ve kültürlerle buluşmalarında öğretmenlerimizin önemi ve değeri büyüktür.

Bu kadar zor ve kutsal bir görevi üstlenen başta Taşpınar Beldemizde görev yapan tüm öğretmenlerimizin ve Ülkemizde bu kutsal görevi yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.

Cihan YÜKSEL