Başkan Cihan YÜKSEL'in 10 Kasım Mesajı

Açıklama: Taşpınar Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 79. ölüm yıl dönümü münasebeti ile bir mesaj yayınladı.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 09 Kasım 2017
Geçerli Tarih: 21 Mayıs 2018, 02:19
Site: TAŞPINAR BELEDİYESİ
URL: http:/www.taspinar.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=339

Başkan mesajında; Ulu Önder Atatürk’ün en büyük eseri olan Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni anlama, Cumhuriyet’in değerlerini her koşulda koruma, Atatürkçü düşünceyi benimseme ve Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımanın, bütün Türk halkının en büyük görevi olduğunu kaydetti.

Türk halkının; dünyanın en büyük lideri olan Atatürk'ü, yetiştiren büyük bir millet olduğunu da ifade eden Başkan Cihan YÜKSEL sözlerini şöyle sürdürdü; "Ulu önderimiz Atatürk, ilke ve devrimleriyle Türk ve dünya tarihinde iz bırakan büyük bir liderdir. Onun ilke ve devrimleri her zaman Türk halkına güç vermeye ve yol göstermeye devam edecektir. 10 Kasım tarihi, Türk milleti için büyük kurtarıcısının anma günü olduğu kadar, aynı zamanda sahip olduklarımızın değerini bilme ve onun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığına saygı gösterme günüdür. Bu duygu ve düşüncelerle Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 79 yıl dönümünde bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz."

Cihan YÜKSEL