Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

Açıklama: "Bayramlar; sevgi, barış, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliklerin daha da pekiştiği çok özel günlerdir." Kurban Bayramınız Kutlu Olsun.
Kategori: Dini Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 31 Ağustos 2017
Geçerli Tarih: 23 Şubat 2018, 22:45
Site: TAŞPINAR BELEDİYESİ
URL: http:/www.taspinar.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=336

İnsanların kırgınlık ve dargınlıklarından arınarak, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının çok daha fazla yoğunlaştığı bayramlarımızın yaşatılması ve canlı tutulması çok önemlidir. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak, yaşamımızın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde anımsamalı bunu bir yaşam biçimi haline getirmeliyiz. Bayram günlerinde yoğunlaşan barış, hoşgörü ve kardeşlik ortamını bütün bir yıla yayabilmemiz halinde, toplumsal ve bireysel sorunlarımızın çok daha kolay çözüleceği inancındayım.
Birlik ve beraberliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, yüzyıllardır bizleri birbirimize bağlayan manevi unsurlardan biri olan Kurban Bayramının, Taşpınar halkına sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, saygılarımı sunuyorum.

Cihan YÜKSEL