Hayvan Pazarı Projesi Hayata Geçiyor

Açıklama: Taşpınar Belediyesi tarafından ihtiyaç duyulan ve yapılması planlanan Hayvan Pazarı için çalışmalara başlandı.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 24 Ağustos 2017
Geçerli Tarih: 20 Mayıs 2018, 22:17
Site: TAŞPINAR BELEDİYESİ
URL: http:/www.taspinar.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=329

Taşpınar Belediyesi tarafından ihtiyaç duyulan ve  yapılması planlanan Hayvan Pazarı için çalışmalara başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cihan Yüksel, pazarın faaliyete geçmesiyle birlikte Taşpınar’ın hayvan ticareti açısından cazibe merkezi olacağını belirtti. Uzun vadede başarılı ve ilerisi için kalıcı bir hizmet olacaktır. Ayrıca; kasaplık, besilik, damızlık ve kurban amaçlı hayvanların alınıp satıldıkları, gerektiğinde birkaç gün bekletildikleri yerlerin; teknik, sağlık ve hijyenik şartlara kavuşturularak, salgın hastalıklar ve parazit kaynaklı hayvan hastalıklarının yayılması engellenecektir. Hayvanların sağlıklı ortamlarda alınıp satılmaları sağlanarak, hayvan atıklarının çevre ve toplum sağlığına zarar vermeden bertaraf edilmesi sağlanacaktır. Taşpınarımız ve bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

Cihan YÜKSEL