Temsili Askerlik Töreni yapıldı.

Tarih 11 Mayıs 2012, 14:25 Editör Taşpınar Belediyesi

Aksaray'da ''Temsili Askerlik'' uygulaması kapsamında Kasabamızdan 5 gencimiz, askerlik heyecanını yaşadı.

Aksaray'da  yapılan ''Temsili Askerlik'' uygulaması kapsamında Kasabamızdan 5 gencimiz, askerlik heyecanını yaşadı.

Aksaray Alay Komutanlığı'nda düzenlenen törene Kasabamızdan İzzet ALTINSOY,  Burhan TALAY,  Gökhan ISICAK,  Mithat EROL,  Ferhat ÖRÜN isimli gençlerimiz ve aileleriyle birlikte çok sayıda kasaba halkı, muhtarlar ve Belediye Başkanımız Cihan YÜKSEL katıldı.

Aksaray Alay Komutanlığı önünde Saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı'nı okuyan gençlerimiz, Türk bayraklı masaların üzerindeki silahlara ellerini koyarak askerlik yemini ettiler.

Konuşmaların ardından bir günlük temsili askeri eğitim alan askerlere, terhis belgesi ve tezkere verildi.
Temsili Askerlik Töreni Resim Albümü için tıklayınız.

Kapalı Spor Salonu Yapılıyor

Kapalı Spor Salonu Yapılıyor Taşpınar Kasabasına Kapalı Spor Salonu yapılıyor.

Gaziler Günü Kutlu Olsun

Gaziler Günü Kutlu Olsun Vatanımızın ve Milletimizin bütünlüğü uğruna hayatlarını ortaya koyarak "Gazilik" onuruna erişen kahraman Gazilerim...

DÖNDÜ BAYLAK
Ölüm Tarihi :19.9.2018