Başkan Metin DAĞ'ın 1 Mayıs mesajı

Tarih 30 Nisan 2020, 23:26 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutladı.

Başkan Metin DAĞ yaptığı açıklamada; “Emeğiyle, alın teriyle geçimini temin eden milli gelirimize büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanımızın gururla idrak ettikleri anlamlı bir günün içindeyiz.

Helal kazancını elde etmenin arayışında olan ve emeğinden başka herhangi bir gücü olmayan kardeşlerimizin, millet ve devlet hayatında yeri doldurulamaz önem ve kıymeti bulunmaktadır.

En yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü tebrik ediyor, çalışma hayatlarının ömür boyu mutlu, huzurlu geçmesi dileğiyle onlara selam ve sevgilerimi sunuyorum.”

Ayasofya Camii İbadete Açıldı

Ayasofya Camii İbadete Açıldı Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi ibadete açıldı (Ayasofya'da 86 yıl sonra ilk namaz)

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun.

DURMUŞ ALİ SALUR
Ölüm Tarihi :18.7.2020