BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM

Tarih 31 Mart 2020, 13:13 Editör Taşpınar Belediyesi

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla Milli Dayanışma kampanyasını başlattı. Belediye Başkanımız Metin DAĞ 3 aylık maaşını bağışlayarak destek verdi.

Korona virüsü dünya genelinde etkisini göstermeye devam ediyor. Türkiye'de virüsle mücadele hem tıbbi, hem ekonomik hem de sosyal yönleriyle sürüyor. "Evde Kal" ve "Hayat Eve Sığar" sloganlarıyla virüsün yayılması engellenmeye çalışılırken bir yandan da salgının ekonomi dünyasında etkilerinin en aza indirilmesi için çaba gösteriyor. Özellikle salgın nedeniyle faaliyetini durduran iş kollarında çalışanlara ve diğer ihtiyaç sahibi kimselere gelir yaratılmasına yönelik destek bu noktada önemli hale geliyor. İşte bu kapsamda   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla Milli Dayanışma Kampanyası başlattı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 aylık maaşını bağışlayarak başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Milli Dayanışma kampanyasına Başkanımız Metin DAĞ'da 3 aylık maaşını bağışlayarak destek verdi.

İstanbul'un Fethinin 567.Senesi

İstanbul'un Fethinin 567.Senesi Belediye Başkanımız Metin DAĞ'ın İstanbul’un Fethi’nin 567. sene-i devriyesi nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Han ...

Başkan Metin DAĞ'ın 1 Mayıs mesajı

Başkan Metin DAĞ'ın 1 Mayıs mesajı Belediye Başkanımız Metin DAĞ, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutladı.

FAHRETTİN TALAY
Ölüm Tarihi :28.3.2020