Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun

Tarih 21 Mart 2020, 10:27 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanı Metin DAĞ, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, bu mübarek gecenin başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada sağlık, barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diledi.

Başkan Metin DAĞ; mesajında, içinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda insanların gönlünde hayırda yarışma ve Allah'a yaklaşma arzusunun zirveye ulaştığına dikkat çeken Başkanımız, "Ramazan'ın müjdecisi olan üç aylardan Recep Ayı'nın içindeyiz. Buram buram rahmet ve bereket kokan bu aylar içerisinde de kandillerin ayrı bir yeri var. Peygamber Efendimizin kutlu bir yolculuk sonunda Cenab-ı Hakk'a ulaştığı Miraç Gecesi'ni idrak ediyoruz.

Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışalım.

Bu gece hep beraber toplumun birlik ve beraberliği için, ülkemizin sağlığı, huzur ve selameti için dua edelim. Umulur ki Cenab-ı Hakk, yapılan dua ve niyazlar hürmetine bizi merhametinden mahrum etmez. Düşkünlerin kurtulması, hastaların şifa bulması, huzursuzlukların son bulması için bu gecenin büyük fırsat olduğunu unutmayalım ve bu fırsatı iyi değerlendirelim."

Taşpınar’lı hemşerilerimizin Miraç kandilini tebrik ediyor, Beldemiz başta olmak üzere ülkemiz, İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlı gelişmelere vesile olmasını temenni ediyorum.

Dini Bayram Kutlama

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Metin DAĞ, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kadir Gecemiz ve Cuma'mız Mübarek Olsun

Kadir Gecemiz ve Cuma'mız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Metin DAĞKadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

ELİF SAĞTAŞ
Ölüm Tarihi :26.3.2020