BAŞKANIN 'TIP BAYRAMI' MESAJI

Tarih 14 Mart 2020, 13:10 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Metin DAĞ mesajında, hekimlerin ve tüm sağlık görevlilerinin memleketin her köşesinde, her türlü koşullar altında insan ve toplumun ihtiyaçları doğrultusunda çalıştığını belirtti. Hayatın her döneminde insana hizmet eden hekimlerin kutsal ve onurlu bir görevi yerine getirdiklerini vurgulayan Başkan, "Sağlık alanında gece gündüz her yerde, her koşulda büyük özveriyle, heyecanla görev yapan, kendisini "insana hizmet" ilkesine adamış doktorların ve sağlık personelinin bütün çabası hastalanan bütün insanları en hızlı şekilde sağlığına kavuşturmak, aynı zamanda sağlıklı olan insanların da sağlığını korumaktır. Bu hizmet alanında emeği geçenleri saygıyla anıyor, sağlıklı bir toplum ve sağlıklı bir Türkiye dileğiyle, Başta Taşpınar Beldemizde görev yapan doktorlarımız, hemşirelerimiz, ebelerimiz olmak üzere bütün sağlık çalışanlarının "Tıp Bayramını" kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

Ayasofya Camii İbadete Açıldı

Ayasofya Camii İbadete Açıldı Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi ibadete açıldı (Ayasofya'da 86 yıl sonra ilk namaz)

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun.

DURMUŞ ALİ SALUR
Ölüm Tarihi :18.7.2020