Başkandan Şehitlerimiz İçin Taziye Mesajı

Tarih 03 Mart 2020, 19:43 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, İdlib'te düzenlenen saldırı sonrasında şehit düşen Mehmetçikler için taziye mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Metin DAĞ mesajında şu açıklamalarda bulundu: "Türkiye'nin milli güvenliğini sağlamak üzere Suriye'nin İdlib kentinde görev yapan askerlerimize yönelik Esed rejim unsurlarının alçakça yapmış olduğu hava saldırısı sonucu şehit düşen 33 kahraman Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." dedi.

İstanbul'un Fethinin 567.Senesi

İstanbul'un Fethinin 567.Senesi Belediye Başkanımız Metin DAĞ'ın İstanbul’un Fethi’nin 567. sene-i devriyesi nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Han ...

Başkan Metin DAĞ'ın 1 Mayıs mesajı

Başkan Metin DAĞ'ın 1 Mayıs mesajı Belediye Başkanımız Metin DAĞ, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutladı.

FAHRETTİN TALAY
Ölüm Tarihi :28.3.2020