Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun

Tarih 27 Şubat 2020, 00:16 Editör Taşpınar Belediyesi

Taşpınar Belediye Başkanımız Metin DAĞ Ramazan ayının habercisi olan üç ayların başlaması ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Metin DAĞ mesajında, “Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içerisine alan, bereket ve huzur dolu günlerin başlangıcı olan üç ayları idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu aylar maneviyatın ve dini duyguların yoğunluk kazandığı, dayanışma, yardımlaşma, merhamet hislerimizin en üst noktaya ulaştığı, iyiliklerin ve güzelliklerin arttığı önemli ve özel zamanlardır.

Ayrıca üç ayların içerisinde yer alan kandil geceleri, hatalarımızdan ders çıkarma, günahlarımızdan arınma fırsatı bulacağımız, birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz mübarek gecelerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek üç aylarını tebrik eder; bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğe, barış ve huzura vesile olmasını dilerim.” dedi.

Milli Bayram Kutlama

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Metin DAĞ, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Metin DAĞ'ın 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Başkan Metin DAĞ'ın 19 Mayıs Kutlama Mesajı Taşpınar Belediye Başkanı Metin DAĞ, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı ...

FAHRETTİN TALAY
Ölüm Tarihi :28.3.2020