Başkan Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Tarih 17 Ocak 2020, 19:09 Editör Taşpınar Belediyesi

BAŞKAN METİN DAĞ, SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Belediye Başkanımız Metin DAĞ soğuk havaların yaşandığı kış günlerinde sokak hayvanlarını unutmadı. Başkan; soğuk havaların yaşandığı bu günlerde kar yağışının ardından yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına yiyecek verdi.

Başkanımız sokak hayvanlarını kendi elleriyle besledi. Kar yağışının ardından yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için tüm vatandaşların duyarlı olmasını ifade eden Başkan, “Ulaşamadığımız hayvanların yaşam koşullarını kolaylaştırmak için tüm vatandaşlarımızın duyarlı olacağını ümit ediyorum. Hep birlikte duyarlılık göstererek bu zor hava şartlarında bizlerin en sadık ve sessiz dostlarını unutmayalım lütfen’’ dedi.

Şehit Kadir YILDIZ Dualarla Uğurlandı

Şehit Kadir YILDIZ Dualarla Uğurlandı İdlib Şehidi P.Uzm.Onb. Kadir Yıldız düzenlenen cenaze töreninin ardından Aksaray Şehitliğinde toprağa verildi.

Taşpınar Nüfus Sayısı 2.826

Taşpınar Nüfus Sayısı 2.826 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) adrese dayalı nüfus kayıt sistemi verilerine göre 31 Aralık 2019 tarihi itibariyle...

HAVANA YASAVBULAT
Ölüm Tarihi :13.1.2020