Taşpınar'da Hizmet Belediyeciliği

Tarih 08 Ocak 2020, 21:46 Editör Taşpınar Belediyesi

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçeBaşkanı Hamza Aktürk ve İl yönetim kurulu üyesi Sinan Yıldırım ile birlikteTaşpınar Beldemizi ziyaret ettiler.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanımız Hamza Aktürk ve İl yönetim kurulu üyesi Sinan Yıldırım ile birlikte Taşpınar Beldemizi ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız Metin Dağ, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Ahmet Zembilci ve beraberindeki heyete Taşpınar Belediye Başkanı olduktan sonra yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Taşpınar’a AK parti hizmet belediyeciliğinin gelmesi için çalışacaklarını söyleyen Başkan Metin Dağ, bu anlamda beldeye yapılacak olan çalışmalar, projeler konusunda destek istedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Ahmet Zembilci ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, "Taşpınar Belediyesi başta olmak üzere tüm beldelerimize, köylerimize, mahallelerimize ve Aksaray’a AK Partinin hizmet belediyeciliğini yansıtmak için çalışıyoruz. Sizler yeter ki vatandaşımızın hayrına, vatandaşımızın faydasına projeler hazırlayın bizler o projelerin takipçisiyiz” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Belediye Başkanımız Metin Dağ ve Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduktan sonra, başarılar diledi, Tebrik etti ve  Taşpınar’ı AK Parti hizmet belediyeciliği ile tanıştıran Taşpınar’lılara da minnettar olduğunu söyledi.

İstanbul'un Fethinin 567.Senesi

İstanbul'un Fethinin 567.Senesi Belediye Başkanımız Metin DAĞ'ın İstanbul’un Fethi’nin 567. sene-i devriyesi nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Han ...

Başkan Metin DAĞ'ın 1 Mayıs mesajı

Başkan Metin DAĞ'ın 1 Mayıs mesajı Belediye Başkanımız Metin DAĞ, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutladı.

FAHRETTİN TALAY
Ölüm Tarihi :28.3.2020