Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Tarih 30 Aralık 2019, 23:18 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanı Metin DAĞ yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

BELEDİYE BAŞKANI METİN DAĞ’IN YENİ YIL MESAJI "

Belediye Başkanı Metin DAĞ yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Metin DAĞ mesajında; "2020 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket ve mutluluk için yeni bir başlangıç olmasını temenni etti.”

"2020 yılında da Dünya da Halısıyla ünlü Taşpınar’ımızın ekonomik, sosyal ve kültürel alanda daha çok gelişmesi, kalkınması için her zaman ve her platformda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hedeflerimizi gerçekleştirmenin ve vatandaşlarımıza daha fazla hizmet üretmenin gayreti içerisinde olacağız. Halkımızdan aldığımız güç ve destekle Taşpınar 'da yeni ufuklar açma konusundaki azim ve kararlılığımızı daima sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2020 yılının ülkemize, vatandaşlarımıza ve tüm Taşpınar’lı hemşehrilerime huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

Şehit Kadir YILDIZ Dualarla Uğurlandı

Şehit Kadir YILDIZ Dualarla Uğurlandı İdlib Şehidi P.Uzm.Onb. Kadir Yıldız düzenlenen cenaze töreninin ardından Aksaray Şehitliğinde toprağa verildi.

Taşpınar Nüfus Sayısı 2.826

Taşpınar Nüfus Sayısı 2.826 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) adrese dayalı nüfus kayıt sistemi verilerine göre 31 Aralık 2019 tarihi itibariyle...

HAVANA YASAVBULAT
Ölüm Tarihi :13.1.2020