Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Tarih 30 Aralık 2019, 23:18 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanı Metin DAĞ yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

BELEDİYE BAŞKANI METİN DAĞ’IN YENİ YIL MESAJI "

Belediye Başkanı Metin DAĞ yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Metin DAĞ mesajında; "2020 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket ve mutluluk için yeni bir başlangıç olmasını temenni etti.”

"2020 yılında da Dünya da Halısıyla ünlü Taşpınar’ımızın ekonomik, sosyal ve kültürel alanda daha çok gelişmesi, kalkınması için her zaman ve her platformda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hedeflerimizi gerçekleştirmenin ve vatandaşlarımıza daha fazla hizmet üretmenin gayreti içerisinde olacağız. Halkımızdan aldığımız güç ve destekle Taşpınar 'da yeni ufuklar açma konusundaki azim ve kararlılığımızı daima sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2020 yılının ülkemize, vatandaşlarımıza ve tüm Taşpınar’lı hemşehrilerime huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

Başkan Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Başkan Sokak Hayvanlarını Unutmadı Belediye Başkanımız Metin DAĞ soğuk havaların yaşandığı kış günlerinde sokak hayvanlarını unutmadı.

Taşpınar'da Hizmet Belediyeciliği

Taşpınar'da Hizmet Belediyeciliği AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy...

HAVANA YASAVBULAT
Ölüm Tarihi :13.1.2020