Taşpınar Girişine Levha Yapıldı

Tarih 30 Aralık 2019, 23:02 Editör Taşpınar Belediyesi

TAŞPINAR YOL AYRIMINA MODERN LEVHA YAPILDI
Taşpınar Belediye Başkanımız Sayın Metin Dağ'ın talimatıyla Aksaray-Adana Karayolu Taşpınar Yol ayrımına ' Kasabanın yol ayrım bölgesine Dünyaca Ünlü dev Taşpınar Halısı'nın da bulunduğu modern tabela asıldı.

HAYIRLI OLSUN.

Başkan Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Başkan Sokak Hayvanlarını Unutmadı Belediye Başkanımız Metin DAĞ soğuk havaların yaşandığı kış günlerinde sokak hayvanlarını unutmadı.

Taşpınar'da Hizmet Belediyeciliği

Taşpınar'da Hizmet Belediyeciliği AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy...

HAVANA YASAVBULAT
Ölüm Tarihi :13.1.2020