3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Tarih 03 Aralık 2019, 14:31 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Sayın Metin DAĞ'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Belediye Başkanımız Sayın Metin DAĞ'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı;

Toplum olarak engelli vatandaşlarımızın hayatın her alanında aktif olarak yer almalarını sağlayacak engelleri ortadan kaldırmayı insanlığımızın, kültürümüzün ve inancımızın bir gereği olarak öncelikli sorumluluklarımız arasında görmeliyiz. Zira her birimizin birer engelli adayı olduğumuz gerçeği ile bu hassasiyeti gösterebildiğimizde, engelli vatandaşlarımızla empati kurarak günlük hayatta karşılaştıkları sorunlara kendi sorunumuz gibi yaklaştığımızda, engellilerimizin önlerine çekilen en büyük sette ortadan kalkmış olacaktır.
Engelli vatandaşlarımızda, önlerindeki engeller kaldırıldıkça, kendilerine inanılıp fırsat verildikçe azimle, sabırla ve inançla çalışarak spordan sanata, edebiyattan iş hayatına kadar yaşamın tüm alanlarında büyük başarılara imza atarak toplumun ayrılmaz ve güçlü bir parçası olduklarını kanıtlamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, sosyal yaşamın bir parçası olmalarının önündeki engelleri ve insanların zihinlerindeki engelleri aşarak hayatın her alanında başarıyla yer alan engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik ediyor; sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.

Başkan Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Başkan Sokak Hayvanlarını Unutmadı Belediye Başkanımız Metin DAĞ soğuk havaların yaşandığı kış günlerinde sokak hayvanlarını unutmadı.

Taşpınar'da Hizmet Belediyeciliği

Taşpınar'da Hizmet Belediyeciliği AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy...

HAVANA YASAVBULAT
Ölüm Tarihi :13.1.2020