Vali Eşi Taşpınar Halı Dokuma Atölyesini Ziyaret Etti

Tarih 03 Aralık 2019, 14:31 Editör Taşpınar Belediyesi

Aksaray Valisi Sn. Ali Mantı’nın eşi Işıl Mantı Hanımefendi Taşpınar Kasabamızda halı dokuma atölyesini ziyaret ederek el emeği göz nuru ünlü Taşpınar Halısını gelecek kuşaklara aktarmak için gayret gösteren kadınlarla görüştü.

Aksaray’ın yıllarca gururla ürettiği Taşpınar halılarını yeniden canlandırmak adına gerek kasaba belediyesi gerekse Aksaray valiliği büyük çaba sarf etsede, eski ihtişamlı günlerini bir türlü yakalayamadığı biliniyor. Taşpınar kasabasındaki bu halı dokuma atölyesi Vali Ali Mantı’nın eşi Işıl Mantı Hanımefendi tarafından ziyaret edildi. Ziyarette el emeği göz nuru ünlü Taşpınar Halısını gelecek kuşaklara aktarmak için gayret gösteren kadınlarla görüşen Işıl Mantı, bölgenin bir değeri olarak bu sanatın ve halının yaşatılması için gerekli desteklerin verilmesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Başkan Sokak Hayvanlarını Unutmadı Belediye Başkanımız Metin DAĞ soğuk havaların yaşandığı kış günlerinde sokak hayvanlarını unutmadı.

Taşpınar'da Hizmet Belediyeciliği

Taşpınar'da Hizmet Belediyeciliği AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy...

HAVANA YASAVBULAT
Ölüm Tarihi :13.1.2020