Cumhuriyetimizin 96.Yılı Kutlu Olsun

Tarih 28 Ekim 2019, 16:29 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Cumhuriyetimizin 96.Yılı Kutlu Olsun

Başkan Metin DAĞ mesajında, "Aziz milletimizin tarih sahnesinde yeniden varoluşunun sembolü ve milletimizin tarihteki en büyük başarılarından biri olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96'ncı yıl dönümünü kutlamanın sevincini ve coşkusunu yaşıyoruz. Cumhuriyet, Anadolu insanının, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği emsalsiz mücadelenin, onurlu duruşunun, vatan sevgisinin, egemenliğine sahip çıkma ve bağımsız yaşama iradesinin ortaya çıkardığı bir eserdir.

Millet olarak, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve Milletimizin birlik ve beraberliğine birliğine her zamankinden daha çok ehemmiyet vermemiz gereken bir süreçten geçtiğimizi unutmamak gerekir. Yakın coğrafyamızda yaşanan terör olayları, komşu ülkelerde cereyan eden olaylar, dağılan parçalanan ülkeler, bu birlikteliğe ne kadar ihtiyaç duyduğumuzun açık bir ispatıdır. Bir olmak ve diri olmak zorundayız. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla ve milletimizin büyük fedakarlıklarla kurduğu Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak hepimizin en önemli görevi ve sorumluluğudur. Son yıllarda birçok alanda yapılan yatırımlar, hayata geçirilen projelerle İlimizin de her konuda geliştirilmesi için büyük çaba sarf edilmektedir. Üzerimize düşen görev ve sorumluluğumuzun bilinci içerisinde hedefimiz daha çok gösterilecek çaba ve gayretler ile Ülkemizi ve Taşpınar Beldemizi her konuda en üst sıralara taşımaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün kahraman şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Taşpınarlı hemşehrilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Milli Bayram Kutlama

Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun

Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun Taşpınar Belediye Başkanımız Metin DAĞ Ramazan ayının habercisi olan üç ayların başlaması ile ilgili bir mesaj yayı...

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Metin DAĞ, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

ELİF SAĞTAŞ
Ölüm Tarihi :26.3.2020