TAŞPINAR MEHMETÇİK İÇİN TOPLANDI

Tarih 18 Ekim 2019, 13:39 Editör Taşpınar Belediyesi

"DUALARIMIZ ASKERLERİMİZLE"

Taşpınar Kasabamızda bugün Cuma namazı çıkışında Belediye önünde bir araya gelerek Mehmetçiklerimiz için dua edildi ve asker selamı gönderildi.

Taşpınar'dan Mehmetçiklerimize selam gönderdik.

"DUALARIMIZ ASKERLERİMİZLE"

Belediye Başkanı Metin Dağ tarafından düzenlenen programda, Halkımız Cuma namazı çıkışında Suriye sınırlarında Barış Pınarı Harekatında mücadele eden askerlerimiz için dua ettiler. Asker selamı verdiler. Kalplerinin gönüllerinin dualarının askerlerimizle olduğunun mesajını verdiler.
 Başkan Metin Dağ yaptığı konuşmada; "Gönüllerimiz, kalplerimiz askerlerimizle birliktedir. Biz Türkiyeyiz. Bu ülke toprakları üzerinde biriz beraberiz. Türk’ün gücünü tüm dünya ülkeleri görecek. Taşpınarlılar olarak bu mübarek günde Mehmetçiklerimize el açıp dua ettik. Onları muzaffer kılmak için asker selamı gönderdik” dedi.
🇹🇷 #BizTürkiyeyiz
🇹🇷 #BarışPınarıHarekatı

Sınır ötesinde BARIŞ PINARI HAREKATINI sürdüren kahraman mehmetçiklerimize destek vermek üzere 7’den 70’e Taşpınar’lı vatandaşlarım bir bütün oldu. Hep beraber kahraman askerlerimize selam gönderdik.

Tek bir çağrımızla meydanı dolduran tüm hemşehrilerimize desteklerinden dolayı yürekten teşekkür ederim.

Farklı Bir Spor Dalında Aksaray’ın Takımı

Farklı Bir Spor Dalında Aksaray’ın Takımı Voleybol Bayanlar 1. Ligi’nde mücadele eden Kuzeyboru Voleybol takımımız Taşpınar isimli formasıyla Aksaray'ı t...

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Belediye Başkanımız Sayın Metin DAĞ'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı