Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Tarih 09 Ağustos 2019, 19:54 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Metin DAĞ’ın Kurban Bayramı mesajı;

"Paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramına millet olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilindiği üzere Bayramlar; birleştirici ve bütünleştirici özelliği ile toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. İyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimizdir. Kısacası Bayramlarımız millet olma şuurumuzun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Kurban Bayramının insanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Milli Bayram Kutlama

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Metin DAĞ, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Metin DAĞ'ın 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Başkan Metin DAĞ'ın 19 Mayıs Kutlama Mesajı Taşpınar Belediye Başkanı Metin DAĞ, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı ...

FAHRETTİN TALAY
Ölüm Tarihi :28.3.2020