MİLLETVEKİLİ İLKNUR İNCEÖZ TAŞPINAR'DA

Tarih 09 Ağustos 2019, 19:49 Editör Taşpınar Belediyesi

Milletvekilimiz Sn. İlknur İnceöz Hanımefendi Kasabamızı ziyaret etti.

Aksaray Milletvekili Sn. İlknur İNCEÖZ, beraberinde Tarım ve Orman il Müdürü Bülent Saklav, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği başkanı Mahmut Aktürk ile beraber Taşpınar kasabasına gelen Ak Parti Milletvekili İlknur İnceöz, yağış sebebiyle afet yaşayan üreticileri ziyaret ederek bilgiler aldı.

İlk olarak Belediye Başkanımız Metin Dağ’ı makamında ziyaret ederek afetle ilgili bilgi aldı. Belediyeye gelen afetzedelerle görüşen İnceöz, “ Zarar gören Taşpınarlı hemşehrilerimizin mağduriyetlerini önlemek için gereken yapılacaktır” dedi.

Daha sonra Belediye Başkanımız Metin Dağ ile birlikte Taşpınar çarşısındaki vatandaşları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir süre görüştü. Vatandaşlar afetle ilgili yaşadıklarını anlatarak zararlarının karşılanmasını istediler.

Milletvekilimiz Sn. İlknur İnceöz Hanımefendi Kasabamızı ziyaret etti. Kasabamızda yaşanan sel felaketiyle alakalı bilgi alıp desteklerini bildirmişlerdir.
Kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim.

Farklı Bir Spor Dalında Aksaray’ın Takımı

Farklı Bir Spor Dalında Aksaray’ın Takımı Voleybol Bayanlar 1. Ligi’nde mücadele eden Kuzeyboru Voleybol takımımız Taşpınar isimli formasıyla Aksaray'ı t...

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Belediye Başkanımız Sayın Metin DAĞ'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı