Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Tarih 03 Haziran 2019, 03:07 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Metin DAĞ’ın Ramazan Bayramı mesajı;

Belediye Başkanı Metin DAĞ; "Dostlukların yeniden canlandığı, üzüntülerin yerine sevince bıraktığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı ve bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran mübarek Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bilinmelidir ki, bayramlar dargınlıkların unutulduğu incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Bayram sevinçlerimizle dini ve milli duygularımız perçinleşir, milli birlik ve beraberlik bilincimiz daha da güçlenir.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramının İslam Alemine, aziz milletimize, Beldemize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz eder, çok değerli Taşpınar’lı hemşehrilerimizin bayramını kutlarım."

Dini Bayram Kutlama

Kadir Gecemiz ve Cuma'mız Mübarek Olsun

Kadir Gecemiz ve Cuma'mız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Metin DAĞKadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Berat Kandilimiz ve Cuma'mız Mübarek Olsun

Berat Kandilimiz ve Cuma'mız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Metin DAĞ Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

ALİ ÖZTOP
Ölüm Tarihi :24.6.2019