Kadir Gecemiz ve Cuma'mız Mübarek Olsun

Tarih 28 Mayıs 2019, 23:56 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Metin DAĞKadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Kadir Gecesi : 31 Mayıs 2019 Cuma

Başkan Metin DAĞ Mesajında; "Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz.

Kadir Gecesi sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Dargınlıklara ve kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmak için bu gece insanlara önemli fırsatlar sunmaktadır.

Bu münasebetle tüm hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin Mübarek Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa barış, sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, saygılar sunarım."

Dini Bayram Kutlama

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Metin DAĞ, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Berat Kandilimiz ve Cuma'mız Mübarek Olsun

Berat Kandilimiz ve Cuma'mız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Metin DAĞ Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

FADİMANA GÜLTEKİN
Ölüm Tarihi :16.10.2019