Başkan Metin DAĞ'ın 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Tarih 19 Mayıs 2019, 01:10 Editör Taşpınar Belediyesi

Taşpınar Belediye Başkanı Metin DAĞ, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Metin DAĞ mesajında;

Milli ve manevi değerlerine bağlı gençlikle birlikte Türkiye’nin geleceğimizin teminat altında olduğunu ifade etti ve“100 yıl önce 19 Mayıs 1919’da Türk istiklal mücadelesinin temellerinin atıldığı, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı gündür.

19 Mayıs, Türk milletinin kendisini yok etmek isteyen düşmanlarına karşı bir yumruk gibi birleşerek kurtuluş mücadelesinin başlatıldığı gündür. Türk Milletinin Kurtuluş Mücadelesinin başladığı gün olan 19 Mayıs 1919, zafere giden yolda ülkemiz ve milletimiz adına atılan en önemli adımdır.

Genç nesillerimizin, geçmişten aldıkları ilhamla, Türkiye’yi daha da büyütmek, hedeflerine ulaştırmak için özveriyle çalışacağına yürekten inanıyorum. Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yâd ediyor, sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılını yürekten kutluyorum.”

Taşpınar Belediye Başkanı

Milli Bayram Kutlama

23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Coşkuyla Kutlandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Taşpınar'da da düzenlenen törenle kutlandı.

Başkan Metin DAĞ'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı

Başkan Metin DAĞ'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı Başkan Metin DAĞ, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk B...

ALİ ÖZTOP
Ölüm Tarihi :24.6.2019