Taşpınar'a Mesire Alanı Yapılıyor

Tarih 12 Mayıs 2019, 22:46 Editör Taşpınar Belediyesi

Uzartık mevkinde yapımına başladığımız Mesire Alanı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

MESİRE ALANI PROJE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çevre dostu bir belediye olarak, insan ile doğa arasında bozulan ilişkiyi düzelten ve kentsel yaşam koşullarının iyileştirilmesinde önemli bir role sahip olan yeşil alanları korumak ve kentin nefes alabileceği yeşil alan miktarını artırmak için projeler yeni üretiyoruz. Bu projeler içinde insanların nefes almasını sağlayan, sosyal etkileşimler ve toplumsal birliktelikler için katkı sağlayan önemli mekanlar olan parklar ve mesire alanları önemli bir yer tutmaktadır.

Taşpınar Beldemizin Uzartık mevkiinde yaptığımız çalışmalardan biri olan Rekreasyon Projesi yaparak halkımızın hizmetine sunacağımız Mesire Alanı çalışmasıdır.

Mesire Alanı Projemizi en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.
#MemleketİşiGönülİşi
#HerşeyTaşpınarİçin

Vali Ali MANTI Halı Atölyesini Ziyaret Etti

Vali Ali MANTI Halı Atölyesini Ziyaret Etti Aksaray Valisi Sayın Ali Mantı Taşpınar Beldemizi ziyaretinde tarihi Taşpınar Halılarının dokunduğu atölyeyi ziyare...

VALİ ALİ MANTI TAŞPINAR'DA

VALİ ALİ MANTI TAŞPINAR'DA Aksaray Valisi Sayın Ali Mantı Taşpınar Belediyesini ziyaret etti.

HATİCE YALÇIN
Ölüm Tarihi :7.7.2019