Taşpınar'a Mesire Alanı Yapılıyor

Tarih 12 Mayıs 2019, 22:46 Editör Taşpınar Belediyesi

Uzartık mevkinde yapımına başladığımız Mesire Alanı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

MESİRE ALANI PROJE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çevre dostu bir belediye olarak, insan ile doğa arasında bozulan ilişkiyi düzelten ve kentsel yaşam koşullarının iyileştirilmesinde önemli bir role sahip olan yeşil alanları korumak ve kentin nefes alabileceği yeşil alan miktarını artırmak için projeler yeni üretiyoruz. Bu projeler içinde insanların nefes almasını sağlayan, sosyal etkileşimler ve toplumsal birliktelikler için katkı sağlayan önemli mekanlar olan parklar ve mesire alanları önemli bir yer tutmaktadır.

Taşpınar Beldemizin Uzartık mevkiinde yaptığımız çalışmalardan biri olan Rekreasyon Projesi yaparak halkımızın hizmetine sunacağımız Mesire Alanı çalışmasıdır.

Mesire Alanı Projemizi en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.
#MemleketİşiGönülİşi
#HerşeyTaşpınarİçin

Başkan Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Başkan Sokak Hayvanlarını Unutmadı Belediye Başkanımız Metin DAĞ soğuk havaların yaşandığı kış günlerinde sokak hayvanlarını unutmadı.

Taşpınar'da Hizmet Belediyeciliği

Taşpınar'da Hizmet Belediyeciliği AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy...

HAVANA YASAVBULAT
Ölüm Tarihi :13.1.2020