Otobüs Yolcu Ücretlerinde Değişiklik Yapıldı

Tarih 03 Mayıs 2019, 12:09 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Metin DAĞ'ın seçim çalışmaları kapsamında halkımıza verdiği sözlerden olan Taşpınar-Aksaray arası otobüs yolcu taşıma ücretlerinde değişiklik yapılması, Belediye meclisinde onaylandı.

Belediye Başkanımız Metin DAĞ'ın seçim çalışmaları kapsamında halkımıza verdiği sözlerden olan Taşpınar-Aksaray arası otobüs yolcu taşıma ücretlerinde değişiklik yapılması, Belediye meclisinini 02.05.2019 tarihli kararı ile onaylandı.
Başkanımız yaptığı açıklamada;

Kıymetli Hemşehrilerim;

Seçim sürecinde verdiğimiz sözlere istinaden hemşehrilerimizin günlük hayatlarını kolaylaştırmak için, gelir seviyelerini göz önünde bulundurarak tüm hemşehrilerimin menfaati doğrultusunda Belediyemizin asli görevinin para kazanmak olmadığı ve asli görevinin vatandaşın menfaatine göre hizmet etmek olduğundan dolayı (02.05.2019) Bugün ki Belediye Meclis’imizin aldığı karar doğrultusunda ‘’Taşpınar-Aksaray arası otobüs fiyatları Yetişkin vatandaşlarımız için 2 TL, Öğrenci kardeşlerimiz için ücretsiz’’ olarak belirlenmiştir.
Hayırlı olsun.

#HerşeyTaşpınarİçin!!!
#ÖnceMilletÖnceMemleket
#BelediyeIşiGönülİşi

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN Taşpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından incelemesi yapılan yapılara ilişkin Tebligat haberi.

TAŞPINAR MEHMETÇİK İÇİN TOPLANDI

TAŞPINAR MEHMETÇİK İÇİN TOPLANDI "DUALARIMIZ ASKERLERİMİZLE" Taşpınar Kasabamızda bugün Cuma namazı çıkışında Belediye önünde bir araya gelerek M...

FADİMANA GÜLTEKİN
Ölüm Tarihi :16.10.2019