Başkan Metin DAĞ, AK Parti’nin Kızılcahamam Kampına Katıldı

Tarih 27 Nisan 2019, 12:01 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanlığında Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilecek AK Parti 28. Değerlendirme ve İstişare Kampı’ na katıldı.

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanlığında Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti 28. Değerlendirme ve İstişare Kampı’ na katıldı.

Türkiye Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığındaki kamp, 26, 27 ve 28 Nisan'da Kızılcahamam’da gerçekleştirilecek.

3 GÜNLÜK KAMP

Kampa AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, kadın ve gençlik kolları MYK üyeleri, il kadın ve gençlik kolları başkanları, büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları, büyükşehir belediye meclis başkanvekilleri, il genel meclis başkanları ile kabine üyeleri katılıyor.

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, 3 günlük kampta Taşpınar’da gerçekleştirilmesi öngörülen projeler ile ilgili de bakanlarla da görüşmelerde bulunacak.

Bu kapsamda İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile görüşen Başkanımız, Taşğınar’ımız için yapacağı hizmetler hakkında destek istedi.

Şehit Kadir YILDIZ Dualarla Uğurlandı

Şehit Kadir YILDIZ Dualarla Uğurlandı İdlib Şehidi P.Uzm.Onb. Kadir Yıldız düzenlenen cenaze töreninin ardından Aksaray Şehitliğinde toprağa verildi.

Taşpınar Nüfus Sayısı 2.826

Taşpınar Nüfus Sayısı 2.826 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) adrese dayalı nüfus kayıt sistemi verilerine göre 31 Aralık 2019 tarihi itibariyle...

HAVANA YASAVBULAT
Ölüm Tarihi :13.1.2020