23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Tarih 26 Nisan 2019, 01:02 Editör Taşpınar Belediyesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Taşpınar'da da düzenlenen törenle kutlandı.

Taşpınar'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Taşpınar İlkokulunda düzenlenen Program; Taşpınar Belediye Başkanı Metin DAĞ, ASKON İl Başkanı Hasan DAĞ, Taşpınar İlkokulu Müdürü Kemal KAVURMACI, öğretmenler ve çok sayıda halkımızın katılımı ile gerçekleşti.

Belediye Başkanımızın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından çocuklar tarafından hazırlanan gösteriler ilgiyle izlendi.

Program öğrenciler tarafından okunan şiirler ve çeşitli etkinliklerle sona erdi.

23 Nisan 2015 Kutlamaları

Milli Bayram Kutlama

Cumhuriyetimizin 96.Yılı Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin 96.Yılı Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Metin DAĞ, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Metin DAĞ, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

FADİMANA GÜLTEKİN
Ölüm Tarihi :16.10.2019