Berat Kandilimiz ve Cuma'mız Mübarek Olsun

Tarih 19 Nisan 2019, 09:26 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Metin DAĞ Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında Kandillerin, kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde geceleridir.

Başkanımız Metin DAĞ “Berat; zulmetten nura, esaretten hürriyete, günahtan sevaba yöneliş ve ulaşmanın adıdır. Bu kutlu gece Allah’ın kendisine kul olabilme şerefine ulaşan inananların beratına sebep olacak bir gecedir. 11 ayın sultanı Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili; Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi olan yüce Allah’a sığınarak günahlarından arındıkları, ilahi lütuf ve bereketlere eriştikleri müstesna zaman dilimlerinden birisidir. Hayatı daha yaşanabilir kılmak ve birbirimizin yükünü azaltmak için ailevi ve sosyal ilişkilerimizde sevgi, yardımlaşma, merhamet ve hoşgörüyü öne çıkaralım. Böyle feyizli ve bereketli gecelerde anne ve babamızın hayır dualarını alalım ve çevremizle insanî ilişkilerimizi daha da güçlendirelim.

Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandili’nin tüm İslam Aleminin ve Ülkemizin ve Taşpınar Beldemizin; birlik ve beraberliğine vesile olmasını diliyorum. Tüm hemşehrilerimin Berat Kandili ve Cuma günü mübarek olsun.”dedi.

Dini Bayram Kutlama

• Bu kategoriye henüz haber eklenmedi.

KAZIM ALTAY
Ölüm Tarihi :13.5.2019