Başkan Metin DAĞ İl Sağlık Müdürünü Ziyaret Etti

Tarih 15 Nisan 2019, 23:19 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, ASKON İl Başkanı Hasan DAĞ ile birlikte İl Müdürümüz Sn.Cengizhan KILIÇASLAN’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, ASKON İl Başkanı Hasan DAĞ ile birlikte  İl Sağlık Müdürümüz Sn. Cengizhan KILIÇASLAN’ı makamında ziyaret ederek Kasabamızın sağlık alanında yapılacak hizmetler hakkında istişarerlede bulundular.

HERŞEY TAŞPINAR İÇİN !

Şehit Kadir YILDIZ Dualarla Uğurlandı

Şehit Kadir YILDIZ Dualarla Uğurlandı İdlib Şehidi P.Uzm.Onb. Kadir Yıldız düzenlenen cenaze töreninin ardından Aksaray Şehitliğinde toprağa verildi.

Taşpınar Nüfus Sayısı 2.826

Taşpınar Nüfus Sayısı 2.826 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) adrese dayalı nüfus kayıt sistemi verilerine göre 31 Aralık 2019 tarihi itibariyle...

HAVANA YASAVBULAT
Ölüm Tarihi :13.1.2020