Başkan Metin DAĞ İl Sağlık Müdürünü Ziyaret Etti

Tarih 15 Nisan 2019, 23:19 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, ASKON İl Başkanı Hasan DAĞ ile birlikte İl Müdürümüz Sn.Cengizhan KILIÇASLAN’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, ASKON İl Başkanı Hasan DAĞ ile birlikte  İl Sağlık Müdürümüz Sn. Cengizhan KILIÇASLAN’ı makamında ziyaret ederek Kasabamızın sağlık alanında yapılacak hizmetler hakkında istişarerlede bulundular.

HERŞEY TAŞPINAR İÇİN !

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN Taşpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından incelemesi yapılan yapılara ilişkin Tebligat haberi.

TAŞPINAR MEHMETÇİK İÇİN TOPLANDI

TAŞPINAR MEHMETÇİK İÇİN TOPLANDI "DUALARIMIZ ASKERLERİMİZLE" Taşpınar Kasabamızda bugün Cuma namazı çıkışında Belediye önünde bir araya gelerek M...

FADİMANA GÜLTEKİN
Ölüm Tarihi :16.10.2019