Başkan Metin DAĞ İl Sağlık Müdürünü Ziyaret Etti

Tarih 15 Nisan 2019, 23:19 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, ASKON İl Başkanı Hasan DAĞ ile birlikte İl Müdürümüz Sn.Cengizhan KILIÇASLAN’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, ASKON İl Başkanı Hasan DAĞ ile birlikte  İl Sağlık Müdürümüz Sn. Cengizhan KILIÇASLAN’ı makamında ziyaret ederek Kasabamızın sağlık alanında yapılacak hizmetler hakkında istişarerlede bulundular.

HERŞEY TAŞPINAR İÇİN !

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Metin DAĞ'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

Taşpınar'a Mesire Alanı Yapılıyor

Taşpınar'a Mesire Alanı Yapılıyor Uzartık mevkinde yapımına başladığımız Mesire Alanı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

KAZIM ALTAY
Ölüm Tarihi :13.5.2019