İl Tarım ve Orman Müdürü Beldemizi Ziyaret Etti

Tarih 11 Nisan 2019, 22:53 Editör Taşpınar Belediyesi

Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent SAKLAV Belediye Başkanımız Metin DAĞ'ı ziyaret ederek Beldemizde fidan dikimi için incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, İl Tarım ve Orman Müdürümüz Bülent SAKLAV, ASKON Başkanımız Hasan DAĞ ve Orman işletme Müdürümüz Mustafa UYGUN’la birlikte Taşpınar Beldemizin ağaçlandırılması çalışmaları kapsamında yer seçimi yapıp, dikilecek ağaçların türünü belirlediler.
TaşpınarDeğişiyor

Vali Ali MANTI Halı Atölyesini Ziyaret Etti

Vali Ali MANTI Halı Atölyesini Ziyaret Etti Aksaray Valisi Sayın Ali Mantı Taşpınar Beldemizi ziyaretinde tarihi Taşpınar Halılarının dokunduğu atölyeyi ziyare...

VALİ ALİ MANTI TAŞPINAR'DA

VALİ ALİ MANTI TAŞPINAR'DA Aksaray Valisi Sayın Ali Mantı Taşpınar Belediyesini ziyaret etti.

MUSA PAYLAN
Ölüm Tarihi :15.8.2019