Polis Haftası Kutlu Olsun

Tarih 11 Nisan 2019, 22:39 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, Türk Polis Teşkilatı'mızın 174. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Metin DAĞ mesajında; Toplum huzuru ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalışan ve bu konuda önemli başarılara imza atan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. inci yıldönümünü ve Polis Haftasını kutluyorum.

Emniyet Teşkilatımız, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir.

Bu uğurda canını yitiren şehitlerimizi de rahmetle anıyor, yakınlarının acılarını paylaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha tüm emniyet mensuplarının 174. yıldönümünü kutluyor, ülkemizin  her köşesinde görevi başında bulunan, teşkilatımızın her kademesinde ki fedakâr ve cefakâr mensuplarımızı takdirle selamlıyor, aile fertleri ile birlikte sağlıklar, mutluluklar ve başarılar diliyorum.

Dolu Yağışı Tarım Arazilerine Zarar Verdi

Dolu Yağışı Tarım Arazilerine Zarar Verdi Aksaray'da etkili olan dolu yağışı Ekecik ve Hasandağı bölgesinde bulunan ekili tarım arazilerinde zarara neden...

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Metin DAĞ'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

ALİ ÖZTOP
Ölüm Tarihi :24.6.2019