Devir Teslim Töreni Yapıldı

Tarih 05 Nisan 2019, 23:43 Editör Taşpınar Belediyesi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Taşpınar Belediye Başkanı seçilen Metin DAĞ mazbatasını AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve ASKON Başkanı Hasan Dağ'ın elinden alarak görevine başladı. Belediye Başkanımız Metin DAĞ'ın Mazbata törenine binlerce vatandaş misafirler ve davetliler katıldı.

Vali Ali MANTI Halı Atölyesini Ziyaret Etti

Vali Ali MANTI Halı Atölyesini Ziyaret Etti Aksaray Valisi Sayın Ali Mantı Taşpınar Beldemizi ziyaretinde tarihi Taşpınar Halılarının dokunduğu atölyeyi ziyare...

VALİ ALİ MANTI TAŞPINAR'DA

VALİ ALİ MANTI TAŞPINAR'DA Aksaray Valisi Sayın Ali Mantı Taşpınar Belediyesini ziyaret etti.

MUSA PAYLAN
Ölüm Tarihi :15.8.2019