Devir Teslim Töreni Yapıldı

Tarih 05 Nisan 2019, 23:43 Editör Taşpınar Belediyesi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Taşpınar Belediye Başkanı seçilen Metin DAĞ mazbatasını AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve ASKON Başkanı Hasan Dağ'ın elinden alarak görevine başladı. Belediye Başkanımız Metin DAĞ'ın Mazbata törenine binlerce vatandaş misafirler ve davetliler katıldı.

Dolu Yağışı Tarım Arazilerine Zarar Verdi

Dolu Yağışı Tarım Arazilerine Zarar Verdi Aksaray'da etkili olan dolu yağışı Ekecik ve Hasandağı bölgesinde bulunan ekili tarım arazilerinde zarara neden...

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Metin DAĞ'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

ALİ ÖZTOP
Ölüm Tarihi :24.6.2019