İstiklal Marşının 98.Yılı

Tarih 12 Mart 2019, 08:49 Editör Taşpınar Belediyesi

Başkan Cihan YÜKSEL; İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. Yılını kutlayarak "İstiklal Marşı, milletimizin en kıymetli ortak değerlerinden olmuştur” dedi.

İstiklal Marşının 98.Yılı
İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. Yılını kutlayan Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL, “Milletimizin zor şartlar içinde bulunduğu durumu, sahip olduğu gücü ve kararlılığı bugüne taşıyan, geçmişle geleceği buluşturan İstiklal Marşı, milletimizin en kıymetli ortak değerlerinden olmuştur” dedi.

“12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milli Marş olarak kabul edilen İstiklal Marşı, aziz milletimizin ortak sesi, diriliş destanıdır. Kurtuluş Savaşı yıllarında maddi ve manevi zorluklarla mücadele eden ecdadımızın milli mücadele ruhu, vatan sevgisi ve istiklal aşkı, en veciz ifadesini İstiklal Marşı’mızın mısralarında bulmuştur.

İstiklal Harbi’nin milli bir ruh içerisinde kazanılmasına katkı sağlayan İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. yılını kutlarken; kurtuluş mücadelemiz sırasında bu birliği milli marşla perçinleyen Mehmet Akif ERSOY'u, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum.”

Cihan YÜKSEL

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 104.YIL DÖNÜMÜ

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 104.YIL DÖNÜMÜ Belediye Başkanımız Cihan YÜKSEL 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkanımızın Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

Başkanımızın Kadınlar Günü Kutlama Mesajı Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında "Bir toplumda kadınların y...

CEMİLE İSMİK
Ölüm Tarihi :13.3.2019