Başkanımızın Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

Tarih 08 Mart 2019, 10:11 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında "Bir toplumda kadınların yüzü gülmüyorsa o toplumun huzurlu bir toplum olmasının mümkün olmadığını söyledi. "

“Kadınlar ailenin temel direğidir. Toplumumuzun geleceğini annelerin yetiştirdiği insanlar şekillendirecektir. Bir kadının, bir annenin yüzü gülmüyorsa, kendisini değerli hissetmiyorsa, toplamdaki ve ailedeki yerine tam olarak kavuşmamışsa o toplumun huzurlu bir toplum olması mümkün değildir.

Kadın; annedir, şefkattir, özverinin simgesidir. Bizlere iyiyi-doğruyu, sevgiyi-saygıyı, paylaşmayı öğreten ilk öğretmendir. Dolayısıyla, kadınlarımızın eğitimli, bilgili ve bilinçli olması sağlıklı bir toplumun ön şartıdır. Zira kadınlar, özelde ailenin genelde ise toplumun temelini oluşturmaktadırlar. Ayrıca, “Cennet annelerin ayakları altındadır” buyruğuna yürekten inanan bir dinin mensubu olarak, kadınlara yönelik her türlü şiddete, ayrımcılığa ve istismara karşı çıkmamız gerekmektedir.

Bu düşüncelerle, öncelikle beldemizde bulunan kadınlar olmak üzere tüm kadınlarımızın  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, geleceğin daha güzel olmasını diliyorum.”

Cihan YÜKSEL

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 104.YIL DÖNÜMÜ

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 104.YIL DÖNÜMÜ Belediye Başkanımız Cihan YÜKSEL 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İstiklal Marşının 98.Yılı

İstiklal Marşının 98.Yılı Başkan Cihan YÜKSEL; İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. Yılını kutlayarak "İstiklal Marşı, milletimizin en kıymetli o...

CEMİLE İSMİK
Ölüm Tarihi :13.3.2019