Aksaray OSB KÖYET Fabrikasında Yangın

Tarih 25 Şubat 2019, 19:55 Editör Taşpınar Belediyesi

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Aksaray’ımızın önemli fabrikalarından KÖYET Sucuk fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Belediye Başkanımız Cihan YÜKSEL, Aksaray 1. OSB’de faaliyet gösteren, şehrimizin yerli sermayesi KÖYET fabrikasında meydana gelen yangın esnasında olay yerinden hiç ayrılmadan yangın söndürme çalışmalarında koordine görevinde bulundu. Taşpınar Belediyesine ait itfaiyede söndürme çalışmalarına katkı sağladı.

Başkan Cihan YÜKSEL yaptığı açıklamada; “Aksaray 1. OSB’de faaliyet gösteren, KÖYET fabrikamızda meydana gelen yangın ilimiz için çok üzüntü verici olup; önceki dönem ATSO Başkanımız ve fabrika sahibi kardeşim Ahmet KOÇAŞ’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 104.YIL DÖNÜMÜ

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 104.YIL DÖNÜMÜ Belediye Başkanımız Cihan YÜKSEL 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İstiklal Marşının 98.Yılı

İstiklal Marşının 98.Yılı Başkan Cihan YÜKSEL; İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. Yılını kutlayarak "İstiklal Marşı, milletimizin en kıymetli o...

CEMİLE İSMİK
Ölüm Tarihi :13.3.2019