Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Tarih 30 Aralık 2018, 12:28 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Cihan YÜKSEL, Yeni yıl mesajında 2019 yılının tüm Taşpınar halkına; sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Bir yılı daha uğurlarken 2019 yılına girmenin, sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu ve yeni başlangıçlarla, aydınlık yarınlara ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

2019 yılında Beldemizin her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Beldemizin  gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir. Her yeni yıl yeni bir başlangıçtır.

Yeni yılın Taşpınar Beldemize huzur ve güven getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, mevcut birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum. 2019 yılında da, Taşpınar Beldemize ve değerli halkımıza hizmet edecek olmaktan mutluluk duymaktayım.

Yeni yılın Beldemize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini Yüce Allah’ tan temenni ederek, bu vesile ile tüm halkımızı saygı ve sevgilerimle selamlarım”

YENi YILINIZ KUTLU OLSUN

Cihan YÜKSEL
Taşpınar Belediye Başkanı

Öğrencilerden Başkana Teşekkür Ziyareti

Öğrencilerden Başkana Teşekkür Ziyareti 2019 yılı Yüksek öğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan Taşpınar’lı Lise son sınıf öğrencilerinden Başkanımız ...

Belediye Başkanımızdan Aksaray Valisini Ziyaret

Belediye Başkanımızdan Aksaray Valisini Ziyaret Belediye Başkanımız Cihan YÜKSEL, Aksaray Valisi Ali MANTI'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

YAŞAR YAHYA TÜZÜN
Ölüm Tarihi :28.12.2018