Öğrencilerden Başkana Teşekkür Ziyareti

Tarih 30 Aralık 2018, 12:04 Editör Taşpınar Belediyesi

2019 yılı Yüksek öğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan Taşpınar’lı Lise son sınıf öğrencilerinden Başkanımız Cihan YÜKSEL'e kaynak kitap ve hazırlık kitapları dağıttığı için teşekkür ziyaretinde bulundular.

Öğrencilerden Başkanımız Cihan YÜKSEL'e Teşekkür Ziyareti

Başkanımız Cihan YÜKSEL, ''Ülkemizin ve Beldemizin geleceği olan öğrencilerin ziyaretlerinden dolayı son derece memnun olduğunu, Yüksek öğretim Kurumları Sınavına girecek olan bütün öğrencilere başarılar dilediğini" belirtti.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Yeni Yılınız Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Cihan YÜKSEL, Yeni yıl mesajında 2019 yılının tüm Taşpınar halkına; sağlık, başarı, huzur ve mu...

Belediye Başkanımızdan Aksaray Valisini Ziyaret

Belediye Başkanımızdan Aksaray Valisini Ziyaret Belediye Başkanımız Cihan YÜKSEL, Aksaray Valisi Ali MANTI'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

YAŞAR YAHYA TÜZÜN
Ölüm Tarihi :28.12.2018