Başkan Cihan YÜKSEL'in 10 Kasım Mesajı

Tarih 09 Kasım 2017, 21:42 Editör Taşpınar Belediyesi

Taşpınar Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 79. ölüm yıl dönümü münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Başkan mesajında; Ulu Önder Atatürk’ün en büyük eseri olan Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni anlama, Cumhuriyet’in değerlerini her koşulda koruma, Atatürkçü düşünceyi benimseme ve Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımanın, bütün Türk halkının en büyük görevi olduğunu kaydetti.

Türk halkının; dünyanın en büyük lideri olan Atatürk'ü, yetiştiren büyük bir millet olduğunu da ifade eden Başkan Cihan YÜKSEL sözlerini şöyle sürdürdü; "Ulu önderimiz Atatürk, ilke ve devrimleriyle Türk ve dünya tarihinde iz bırakan büyük bir liderdir. Onun ilke ve devrimleri her zaman Türk halkına güç vermeye ve yol göstermeye devam edecektir. 10 Kasım tarihi, Türk milleti için büyük kurtarıcısının anma günü olduğu kadar, aynı zamanda sahip olduklarımızın değerini bilme ve onun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığına saygı gösterme günüdür. Bu duygu ve düşüncelerle Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 79 yıl dönümünde bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz."

Cihan YÜKSEL

Kapalı Spor Salonu Yapılıyor

Kapalı Spor Salonu Yapılıyor Taşpınar Kasabasına Kapalı Spor Salonu yapılıyor.

Gaziler Günü Kutlu Olsun

Gaziler Günü Kutlu Olsun Vatanımızın ve Milletimizin bütünlüğü uğruna hayatlarını ortaya koyarak "Gazilik" onuruna erişen kahraman Gazilerim...

DÖNDÜ BAYLAK
Ölüm Tarihi :19.9.2018